Fűtés-hűtés vezérlés
Intelligens ház automatika

Hírek...

2014. január

 

Legújabb fejlesztésünk az Android operációs rendszeren (tablateken) futó MICONT Control applikáció, amellyel a MICONT Intelligens ház rendszerének minden eleme (épületgépészet, világítás, redőnymozgatás, kaputelefon) felügyelhető, vezérelhető.

 

 

2013. március

 

Intelligens ház rendszerünk új eleme a kaputelefon renszer, amely a lakásautomatika rendszerbe integrálva fokozza otthonunk kényelmét.

DDC központi vezérlőegység

A MICONT DDC helyiségenkénti szabályzó rendszer egy szabadon programozható, buszrendszeren alapuló intelligens hűtés-fűtés vezérlő automatika, amely kazánházak, hőközpontok és egyéb műszaki berendezések komplex vezérlési feladatait valósítja meg.

 

A DDC helyiségenkénti szabályzó rendszer a központi vezérlőegységből (DDC), valamint az ehhez buszrendszeren kapcsolódó digitális kezelőegységekből, digitális ki-és bemeneti bővítő modulokból, kombinált hő és páratartalom érzékelőkből épül fel.

 

A hűtés-fűtés vezérlő automatika a buszrendszeren keresztül kapott, a mért és a beállított értékeknek megfelelően kapcsolja a gépészeti terepi készülékeket, úgymint a fűtő- vagy hűtőkör szivattyúit, a téli-nyári átváltáshoz szükséges váltócsapokat, a fűtő- vagy hűtőköröket működtető elektromos szelepeket - megvalósítva a helyiségenkénti szabályzást -, illetve szabályozza a keverőszelepeket.

 

 

 

fűtés-hűtés ddc központi vezérlőegység

 

Fűtés-hűtés vezérlés - DDC központi vezérlőegység