Fűtés-hűtés vezérlés
Intelligens ház automatika

Hírek...

2014. január

 

Legújabb fejlesztésünk az Android operációs rendszeren (tablateken) futó MICONT Control applikáció, amellyel a MICONT Intelligens ház rendszerének minden eleme (épületgépészet, világítás, redőnymozgatás, kaputelefon) felügyelhető, vezérelhető.

 

 

2013. március

 

Intelligens ház rendszerünk új eleme a kaputelefon renszer, amely a lakásautomatika rendszerbe integrálva fokozza otthonunk kényelmét.

Az intelligens ház automatika

A rendszeren keresztül mindent képesek vagyunk vezérelni otthonunkban, ami az elektromos hálózatra van kötve (lámpákat, redőnyöket, medencegépészeti berendezéseket, szellőztető rendszert, szórakoztatóelektronikai berendezések, stb.)

 

De ezen kívül a rendszer is figyeli az otthonunk állapotát, és annak megfelelően cselekszik. Természetesen csak azt fogja tenni, amit előre meghatározunk neki, hogy ebben és ebben az esetben hogyan kell működnie.

 

Például, ha nem vagyunk otthon, tehát a riasztórendszer aktiválva van, sötétedik kint, és közeledik a hazaérkezésünk ideje, akkor engedje le a redőnyöket, kapcsolja fel a járóút világítását az udvaron…

 

intelligens ház automatika

Micont - intelligens ház automatika